BestSmile - Best

“We waren al in gesprek met Herman Jacobs Design over een ander pand toen we onze huidige locatie in het vizier kregen. Het is een voormalige showroom en werd helemaal casco verkocht. We hebben dus alles zelf opnieuw moeten indelen. Nu hebben we een moderne tandartsenpraktijk van 400 vierkante meter met zeven behandelkamers, een perfecte sterilisatieruimte, ruime wachtkamer, kantine, backoffice en een kantoor. Daarnaast hebben we een ruime kelder waar we onze materialen opslaan en die plaats biedt aan onze kleedruimtes, technische ruimtes en een riante cursusruimte.”
Een uitgekiende routing zorgt er voor dat de looplijnen van patiënten en medewerkers gescheiden blijven. Hierdoor ontstaat rust in de praktijk. Ook dit is dankzij de jarenlange ervaring van Herman Jacobs Design perfect geregeld.

Het ontwerp:

Herman Jacobs Design
Ontwerp en inrichting

Herman Jacobs Design is al meer dan 25 jaar actief in het ontwerpen en inrichten van interieurs voor tandartspraktijken, kantoor- of winkelruimtes. We luisteren naar uw wensen en eisen en vertalen deze in een inspirerende leef- en werkomgeving waarin u en uw medewerkers er optimaal presteren, van het interieur van een tandartspraktijk tot de inrichting van een kantoor- of winkelruimte. De kwaliteit van de routing en de stilering garandeert een perfect evenwicht tussen dagelijks werkplezier en consequente logistiek. Die combinatie, daarin ligt onze kracht.
lees verder...