Tandartspraktijk Dent2Dent- Hendrik Ido Ambacht

Dent2Dent is een tandartspraktijk die -min of meer toevallig tot stand is gekomen - volledig uit vrouwen bestaat. Toetreding van een man is dan ook geen bezwaar. Die kan als ZZP'er aan de slag in de bestaande twee praktijken, maar mag ook mee investeren in een derde.
De tandartspraktijken van Dent2Dent zijn niet alleen functioneel, maar ook mooi ingericht. Een glazen entree, een glaspui die zicht biedt op de met matglas afgeschermde behandelkamers. Comfortabele stoelen in verschillende kleuren en een leestafel. Een strak vormgegeven vrij hoge bali waarachter bij naderbeschouwing wel degelijk een baliemedewerkster blijkt te zitten. Een speelhoekje voor de kinderen. Keurige toeiletten met hagelwitte siertegels.
Zakenpartners Valerie Vanmaele en Judith de Jong hebben hier goed over nagedacht. "We hebben uitinedelijk vormgever Herman Jacobs het werkt laten uitvoeren, maar wel voor een belangrijk deel op basis van onze eigen idee├źn", zegt De Jong. "We wilden het mooi hebben voor de klanten, en we wilden een prettige werkomgeving voor onszelf. Je brengt hier toch heel wat uren per week door tenslotte."

Het ontwerp:

Herman Jacobs Design
Ontwerp en inrichting

Herman Jacobs Design is al meer dan 25 jaar actief in het ontwerpen en inrichten van interieurs voor tandartspraktijken, kantoor- of winkelruimtes. We luisteren naar uw wensen en eisen en vertalen deze in een inspirerende leef- en werkomgeving waarin u en uw medewerkers er optimaal presteren, van het interieur van een tandartspraktijk tot de inrichting van een kantoor- of winkelruimte. De kwaliteit van de routing en de stilering garandeert een perfect evenwicht tussen dagelijks werkplezier en consequente logistiek. Die combinatie, daarin ligt onze kracht.
lees verder...