Van der Burg - Drunen

Tandartsenechtpaar van der Burg stelde terecht hoge eisen aan de inrichting van hun praktijk, nadat deze was verbouwd van een tweekamer- tot een driekamerpraktijk, met toevoeging van een inpandige garage. De kamers zijn zo indentiek mogelijk uitgevoerd, waarbij onze eerste schets qua behandelblokken en routing naar de pantry enigszins afweek van de uiteindelijk gerealiseerde uitvoering. De sterilisatieruimte is zo compact mogelijk gehouden en ligt centraal met een directe verbinding naar de balie. In de wachtruimte is een tochtsluis opgenomen om het comfort te waarborgen.
Glasbouwblokken houden de wanden transparant en Phillipe Starck-stoelen in diverse pasteltinten geven de wachtruimte een vrolijke uitstraling.

Het ontwerp:

Herman Jacobs Design
Ontwerp en inrichting

Herman Jacobs Design is al meer dan 25 jaar actief in het ontwerpen en inrichten van interieurs voor tandartspraktijken, kantoor- of winkelruimtes. We luisteren naar uw wensen en eisen en vertalen deze in een inspirerende leef- en werkomgeving waarin u en uw medewerkers er optimaal presteren, van het interieur van een tandartspraktijk tot de inrichting van een kantoor- of winkelruimte. De kwaliteit van de routing en de stilering garandeert een perfect evenwicht tussen dagelijks werkplezier en consequente logistiek. Die combinatie, daarin ligt onze kracht.
lees verder...