Tandzorg Centrum Ermelo - ermelo

Joanne Epema-Themmen nam samen met haar man Almar in 2009 de praktijk over van haar ouders, die sinds 1973 in Ermelo gevestigd waren. Onder de nieuwe naam "Tandzorg Centrum Ermelo" begonnen ze vrijwel vanaf het begin na te denken over een mogelijke verbouwing of verhuizing naar een andere locatie. Het werd uiteindelijk geen van beide, want op advies van hun huisvriend, directeur van Herman Jacobs Design in Deventer, besloten ze tot een uitbreiding van het bestaande pand.

"We hebben echt het gevoel dat we het samen hebben gedaan, met zijn kennis en kunde als toegevoegde waarden. Daarom gaat het ook zo snel met hem, hij weet overal precies wat kan en wat niet kan. Al die doorkijklijnen, dat zijn dingen die hij zo goed doorziet, letterlijk en figuurlijk. Hij bekijkt alles meteen vanuit een 3D-visie en dat laat hij zien in de vorm van een animatie op de computer, waardoor het voor ons meer gaat leven. Dan kom je tot een veel mooier eindresultaat."

Het ontwerp:

Herman Jacobs Design
Ontwerp en inrichting

Herman Jacobs Design is al meer dan 25 jaar actief in het ontwerpen en inrichten van interieurs voor tandartspraktijken, kantoor- of winkelruimtes. We luisteren naar uw wensen en eisen en vertalen deze in een inspirerende leef- en werkomgeving waarin u en uw medewerkers er optimaal presteren, van het interieur van een tandartspraktijk tot de inrichting van een kantoor- of winkelruimte. De kwaliteit van de routing en de stilering garandeert een perfect evenwicht tussen dagelijks werkplezier en consequente logistiek. Die combinatie, daarin ligt onze kracht.
lees verder...