Tandartsenpraktijk Gerritzen - Bathmen

Frank Gerritzen is met een kleine twintig jaar ervaring sinds januari van dit jaar de trotse eigenaar van een nieuwe praktijk in Bathmen. Hiervoor was hij gevestigd in Markelo, waar onvoldoende groeimogelijkheden hem in de weg zaten, en in Bathmen op de eerste etage boven een kapperszaak, wat ook niet echt ideaal was. Op zoek naar de broodnodige verandering kwam hij terecht bij Herman Jacobs Design in Deventer. De opdracht was duidelijk: maak er iets moois van, met vooral veel daglicht graag.

Gerritzen had wel een vaag idee hoe zijn derde praktijk eruit moest gaan zien, maar daar hield het ook wel mee op. "Een paar jaar geleden las ik in het vakblad een artikel hierover en Herman Jacobs kwam daar ook in voor. Zijn verhaal sprak me aan, vooral zijn aandacht voor de rol van daglicht. We hebben toen contact gezocht en samen diverse locaties bekeken, totdat we deze accommodatie tegenkwamen, ideaal gelegen net buiten het centrum van Bathmen en met veel parkeerruimte. Het waren twee kantoorpanden, waarvan er één te klein zou zijn geweest om ons met voldoende daglicht te huisvesten. Herman kwam toen op het idee om beide ruimtes te benutten en met behulp van drie superslimme doorbraken heeft hij er één geheel van gemaakt. De hoofdlijnen lagen meteen vast, het was direct één logisch geheel, niet alleen qua routing, maar ook wat de ruimtes betreft."

Het ontwerp:

Herman Jacobs Design
Ontwerp en inrichting

Herman Jacobs Design is al meer dan 25 jaar actief in het ontwerpen en inrichten van interieurs voor tandartspraktijken, kantoor- of winkelruimtes. We luisteren naar uw wensen en eisen en vertalen deze in een inspirerende leef- en werkomgeving waarin u en uw medewerkers er optimaal presteren, van het interieur van een tandartspraktijk tot de inrichting van een kantoor- of winkelruimte. De kwaliteit van de routing en de stilering garandeert een perfect evenwicht tussen dagelijks werkplezier en consequente logistiek. Die combinatie, daarin ligt onze kracht.
lees verder...