Tandartsenpost Hoensbroek - Hoensbroek

De gemeente Hoensbroek kwam met de gouden tip voor het oude postkantoor. Zowel de gemeente als de omwonenden zijn dan ook erg tevreden dat het pand weer volledig in zijn oude glorie is hersteld sinds de opening, begin dit jaar, van Tandartsenpost Hoensbroek, de praktijk van Ferdinand Raps.
"Herman Jacobs heeft er echt iets moois van gemaakt en de mogelijkheden maximaal uitgebuit. Kijk maar eens naar de hoge glazen wanden, waarmee hij extra ruimte heeft gerealiseerd voor de inval van zon en licht. We hebben nu met acht kamers ruim voldoende capaciteit voor onze 3.500 patiƫnten."

Het ontwerp:

Herman Jacobs Design
Ontwerp en inrichting

Herman Jacobs Design is al meer dan 25 jaar actief in het ontwerpen en inrichten van interieurs voor tandartspraktijken, kantoor- of winkelruimtes. We luisteren naar uw wensen en eisen en vertalen deze in een inspirerende leef- en werkomgeving waarin u en uw medewerkers er optimaal presteren, van het interieur van een tandartspraktijk tot de inrichting van een kantoor- of winkelruimte. De kwaliteit van de routing en de stilering garandeert een perfect evenwicht tussen dagelijks werkplezier en consequente logistiek. Die combinatie, daarin ligt onze kracht.
lees verder...