Tandheelkundig centrum Nootdorp - Nootdorp

Herman Jacobs Design tekende voor nieuwe praktijk in Nootdorp

Herman Jacobs Design uit Deventer ontwierp een zeer sfeervolle praktijk voor cosmetische tandheelkunde in Nootdorp. Deze praktijk is de vierde in rij die Herman Jacobs Design ontwierp en realiseerde voor deze opdrachtgever.
De balie is zo ontworpen dat er twee werkplekken zijn gecreeƫrd, deze is tevens voorzien van ledverlichting die geregeld van kleur veranderd terwijl je in de wand bij de leestafel een elektrische open haard ziet met daarboven een flatscreen TV.
Er is een opg-ruimte en op de eerste verdieping vind je een tandprothetiekruimte en de personele ruimtes zoals een pantry, kleedruimtes en toiletten. Er is een serre aangebouwd om de wachtruimte te vergroten en te voorzien in de behoefte aan vijf behandelkamers.

Het ontwerp:

Herman Jacobs Design
Ontwerp en inrichting

Herman Jacobs Design is al meer dan 25 jaar actief in het ontwerpen en inrichten van interieurs voor tandartspraktijken, kantoor- of winkelruimtes. We luisteren naar uw wensen en eisen en vertalen deze in een inspirerende leef- en werkomgeving waarin u en uw medewerkers er optimaal presteren, van het interieur van een tandartspraktijk tot de inrichting van een kantoor- of winkelruimte. De kwaliteit van de routing en de stilering garandeert een perfect evenwicht tussen dagelijks werkplezier en consequente logistiek. Die combinatie, daarin ligt onze kracht.
lees verder...