Tandartspraktijk Oog in Al - Utrecht

Tandartsen Edwin Tiemessen en Jeroen Dijkhuizen zijn erg tevreden over het werk van interieurdesigner Herman Jacobs uit Deventer, die hun nieuwe vestiging inrichtte in een voormalig schoolgebouw in de Utrechtse wijk Oog in Al, zoals de praktijk ook heet.

De praktijk bestaat uit vijf kamers voor twee tandartsen, met in het midden een ruimte voor de mondhygiëniste. De vloer in de nieuwe praktijk is van pvc in een whitewash grenen motief. De systeemwanden zijn behandeld met glasvezel in gebroken wit. Het meubilair in de balie is vervaardigd uit donker notenhout en voor de deuren en fronten van de behandelblokken is gekozen voor kristalwitte hoogglans. Wat meteen in het oog valt is de zilverkleurige designlamp boven de tafel in de wachtkamer.

Het ontwerp:

Herman Jacobs Design
Ontwerp en inrichting

Herman Jacobs Design is al meer dan 25 jaar actief in het ontwerpen en inrichten van interieurs voor tandartspraktijken, kantoor- of winkelruimtes. We luisteren naar uw wensen en eisen en vertalen deze in een inspirerende leef- en werkomgeving waarin u en uw medewerkers er optimaal presteren, van het interieur van een tandartspraktijk tot de inrichting van een kantoor- of winkelruimte. De kwaliteit van de routing en de stilering garandeert een perfect evenwicht tussen dagelijks werkplezier en consequente logistiek. Die combinatie, daarin ligt onze kracht.
lees verder...