Tandartsenpraktijk Jouw tandarts - Leeuwarden

Bas Petit runt samen met zijn maten Hans Scholtanus en Heert Zijlstra de praktijk 'Jouw tandarts' in Leeuwarden, waarvoor Herman Jacobs Design in Deventer de inrichting vormgaf.
"Nadat we zijn website bekeken hadden, wisten we genoeg en nodigden we hem uit voor een afspraak. Aan de hand daarvan ging hij aan het werk en kwam hij terug met twee schetsen, en uiteindelijk twee 3D-uitwerkingen. Een van de ontwerpen sprak ons het meest aan en vonden we duidelijk het mooist, vooral omdat het niet conventioneel was en mede daardoor precies bij ons paste. Hij hield ook rekening met onze specifieke ideeen en wensen, waarvan we er heel wat in huis hadden, zoals een extra tray-arm, om er maar een te noemen."

Het ontwerp:

Herman Jacobs Design
Ontwerp en inrichting

Herman Jacobs Design is al meer dan 25 jaar actief in het ontwerpen en inrichten van interieurs voor tandartspraktijken, kantoor- of winkelruimtes. We luisteren naar uw wensen en eisen en vertalen deze in een inspirerende leef- en werkomgeving waarin u en uw medewerkers er optimaal presteren, van het interieur van een tandartspraktijk tot de inrichting van een kantoor- of winkelruimte. De kwaliteit van de routing en de stilering garandeert een perfect evenwicht tussen dagelijks werkplezier en consequente logistiek. Die combinatie, daarin ligt onze kracht.
lees verder...