Tandartsenpraktijk Stiens - Stiens

Sjaak Ram heeft zojuist een verbouwing van zijn praktijk aan de Hege Hearewei in Stiens achter de rug. "Het ging er onder meer om dat we weer konden voldoen aan de nieuwe richtlijnen op het gebied van infectiepreventie en dat we in de toekomst klaar zouden zijn voor het vervullen van een meer regionale functie."

Herman Jacobs was verantwoordelijk voor het interieur en de afwerking daarvan. Een mooi voorbeeld daarvan is de grote bank, die bij binnenkomst meteen in het oog springt. “Dezelfde kleur komt terug in de stoffen lampen boven de balie, die verder doorloopt in horizontale balken van rustiek eiken met led-verlichtingslijnen voor de variatie. De vloeren zijn van whitewash eiken in combinatie met Noorse lei, die geven een mooi rustig beeld, vooral in contrast met die grote felgekleurde kamernummers.

Het ontwerp:

Herman Jacobs Design
Ontwerp en inrichting

Herman Jacobs Design is al meer dan 25 jaar actief in het ontwerpen en inrichten van interieurs voor tandartspraktijken, kantoor- of winkelruimtes. We luisteren naar uw wensen en eisen en vertalen deze in een inspirerende leef- en werkomgeving waarin u en uw medewerkers er optimaal presteren, van het interieur van een tandartspraktijk tot de inrichting van een kantoor- of winkelruimte. De kwaliteit van de routing en de stilering garandeert een perfect evenwicht tussen dagelijks werkplezier en consequente logistiek. Die combinatie, daarin ligt onze kracht.
lees verder...