Tandartspraktijk Waterland - Purmerend

"Vanwege de locatie aan het water waren we eigenlijk meteen al verkocht, maar daarmee heb je natuurlijk nog geen inrichting. Daarvoor gingen we, na een tip van een collega uit Ermelo, in zee met Herman Jacobs Design in Deventer. Toen we begonnen was het helemaal kaal, op een wastafel en een keukenblok na. Herman heeft er echt iets moois van gemaakt. Het was een heel gepuzzel, of zoals hij het zelf zei: stoeien met elke vierkante meter."
Het relatief geringe oppervlakte was voor Jacobs een uitdaging, die hij met zijn royale mate aan professionele creativiteit graag aanging. Het resultaat mag er zijn en het is aan alles tot in detail te zien dat zich hier een doorgewinterde specialist heeft kunnen uitleven, die geen compromis heeft gesloten met een gebrek aan ruimte, maar er juist meer van heeft gemaakt. De wachtkamer is een logisch verlengstuk van de balie, de gangen zijn prima begaanbaar en de looplijnen geven een overzichtelijke routing van en naar de steri, de pantry en de kleine tuin, zodat de tandartsen niet telkens door de wachtruimte hoeven te lopen.

Het ontwerp:

Herman Jacobs Design
Ontwerp en inrichting

Herman Jacobs Design is al meer dan 25 jaar actief in het ontwerpen en inrichten van interieurs voor tandartspraktijken, kantoor- of winkelruimtes. We luisteren naar uw wensen en eisen en vertalen deze in een inspirerende leef- en werkomgeving waarin u en uw medewerkers er optimaal presteren, van het interieur van een tandartspraktijk tot de inrichting van een kantoor- of winkelruimte. De kwaliteit van de routing en de stilering garandeert een perfect evenwicht tussen dagelijks werkplezier en consequente logistiek. Die combinatie, daarin ligt onze kracht.
lees verder...