Tandartspraktijken:

Herman Jacobs Design beschikt over een jarenlange "praktijk"-ervaring op dit specifieke gebied. Tal van tandartsen in heel Nederland ondervinden dagelijks veel plezier van hun turn key-opgeleverde werkruimte.

Mondzorg Gieten - Gieten:

We wilden graag uitbreiding realiseren met meer ruimte voor verdere groei. In eerste instantie hebben we gekeken naar de mogelijkheden om ons in het nieuwe gezondheidscentrum te gaan vestigen, waarvoor Herman ook een schets heeft gemaakt. Vervolgens heeft hij een schets gepresenteerd en die was meteen raak, op een paar kleine aanpassingen na.

Bekijk dit project

Twentse Tandartsen - Enschede:

Joost Benerink is sinds mei van dit jaar met zijn team van Twentse Tandartsen gevestigd in het pand dat bij vele generaties Enschedeërs bekend stond als 'de Chinees aan de Hengelosestraat'. Benerink komt van een andere locatie dichtbij het centrum van Enschede, waar de bereikbaarheid en de parkeergelegenheid niet ideaal waren.

Bekijk dit project

Tandartspraktijk Pauw en Co - Barneveld:

Tandarts Corine en haar man Matthieu Pauw waren al een tijd op zoek naar een geschikt pand in Barneveld om daar een praktijk te vestigen.

Bekijk dit project

Tandartspraktijk ten Bolscher - Rijssen:

Het ontwerp van de routing is gericht op gescheiden loopruimtes voor patiënten enerzijds en tandartsen en assistentes anderzijds. De praktijk heeft er één behandelkamer bij gekregen met nu een totaal van 3 kamers, maar binnen het nieuwe ontwerp is rekening gehouden met een eventuele uitbreiding naar totaal 5 kamers.

Bekijk dit project

Tandartsenpraktijk Gerritzen - Bathmen:

Frank Gerritzen is met een kleine twintig jaar ervaring sinds januari van dit jaar de trotse eigenaar van een nieuwe praktijk in Bathmen.

Bekijk dit project

Tandartsenpraktijk Jouw tandarts - Leeuwarden:

Bas Petit runt samen met zijn maten Hans Scholtanus en Heert Zijlstra de praktijk 'Jouw tandarts' in Leeuwarden, waarvoor Herman Jacobs Design in Deventer de inrichting vormgaf.

Bekijk dit project

Tandartsenpraktijk Bijlsma - Diepenheim:

De nieuwbouw voegde twee behandelkamers en een centrale sterilisatie toe, plus een kleedruimte, kantoor en pantry, in totaal komt de praktijk dan op 4 behandelruimtes, waarbij goed is gelet op een efficiënte routing met gescheiden looplijnen, duurzame materialen, hygiënische omgeving en een warme uitstraling.

Bekijk dit project

Tandartsenpraktijk Hajema & Van Kan - Alkmaar:

Tommy van Kan is samen met zijn collega Edwin Hajema verhuisd naar een nieuwe praktijk in Alkmaar, welke is ontworpen door Herman Jacobs Design uit Deventer.

Bekijk dit project

Tandartsenpost Hoensbroek - Hoensbroek:

De gemeente Hoensbroek kwam met de gouden tip voor het oude postkantoor. Zowel de gemeente als de omwonenden zijn dan ook erg tevreden dat het pand weer volledig in zijn oude glorie is hersteld sinds de opening, begin dit jaar, van Tandartsenpost Hoensbroek, de praktijk van Ferdinand Raps.

Bekijk dit project

Tandartspraktijk Waterland - Purmerend:

"Vanwege de locatie aan het water waren we eigenlijk meteen al verkocht, maar daarmee heb je natuurlijk nog geen inrichting. Daarvoor gingen we, na een tip van een collega uit Ermelo, in zee met Herman Jacobs Design in Deventer."

Bekijk dit project

Tandartspraktijk Wiersema - Westerbork:

"Een heel groot zonnepaneel met een gebouw eronder": zo omschrijft Edwin Wiersema (Rotterdam, 1956) zijn nieuwe praktijk in Westerbork. En dan niet zomaar in een nieuw pand, maar in een energieneutraal gebouw dat misschien wel Europa's meest duurzame tandartspraktijk mag worden genoemd.

Bekijk dit project

Tandzorg Centrum Ermelo - Ermelo:

Onder de nieuwe naam "Tandzorg Centrum Ermelo" begonnen Joanne Epema-Themmen nam samen met haar man Almar vrijwel vanaf het begin na te denken over een mogelijke verbouwing of verhuizing naar een andere locatie. Op advies van hun huisvriend, directeur van Herman Jacobs Design in Deventer, besloten ze tot een uitbreiding van het bestaande pand.

Bekijk dit project

Tandartsenpraktijk Stiens - Stiens:

Sjaak Ram heeft zojuist een verbouwing van zijn praktijk aan de Hege Hearewei in Stiens achter de rug. "Het ging er onder meer om dat we weer konden voldoen aan de nieuwe richtlijnen op het gebied van infectiepreventie en dat we in de toekomst klaar zouden zijn voor het vervullen van een meer regionale functie."

Bekijk dit project

Tandheelkundig Centrum Het Blazoen - Brunssum:

Het Blazoen in Brunssum heeft zijn praktijk laten inrichten door Herman Jacobs Design uit Deventer. Het Blazoen is gevestigd in een nieuw pand aan de rand van het Brunssumse centrum.

Bekijk dit project

Mondzorg de Paladijn - Nijmegen:

Kelly Cornelissen en Petra Munneke hebben de afgelopen negen jaar ieder een eigen praktijk gehad binnen een ander mondzorgcentrum - Kelly als tandarts en Petra als mondhygiëniste. Hierna besloten ze op een nieuwe locatie samen verder te gaan en zijn ze een eigen praktijk gestart.

Bekijk dit project

BestSmile - Best:

We waren al in gesprek met Herman Jacobs Design over een ander pand toen we onze huidige locatie in het vizier kregen. Het is een voormalige showroom en werd helemaal casco verkocht. We hebben dus alles zelf opnieuw moeten indelen.

Bekijk dit project

Mondzorg Langeraar - Langeraar:

Marjolanda Verkerk en Paula Notenboom zijn sinds deze zomer de trotse en tevreden gebruikers van een nieuwe praktijk in hun beider woonplaats Langeraar.

Bekijk dit project

Tandartspraktijk Meeuwissen - Zwolle:

Tandarts Meeuwissen verhuisde onlangs naar dit voormalig bankgebouw aan de Hortensiastraat in Zwolle. Een grote fotowand met hortensia's in sepia siert daarom ook de hal voor de wachtruimte.

Bekijk dit project

Tandartspraktijk Holtenbroek - Zwolle:

Deze praktijk heeft Herman Jacobs Design ruim 10 jaar geleden geheel ingericht en onlangs volledig gerestyled. Daarbij is onderandere gebruik gemaakt van fotowanden die de typerende omgeving in beeld brengen.

Bekijk dit project

van de Kar - Deurne:

Tandarts Mark van de Kar nam in 2011 de praktijk over van zijn vader, die ruim vijftig jaar in Deurne was gevestigd. Omdat werken op twee locaties geen optie was, verhuisde hij naar een nieuwbouwpand, waarvan de tweede verdieping nog leeg was.

Bekijk dit project

Centrum voor Mondzorg Rhenen - Rhenen:

Tandarts Jeroen van Mierlo was al jarenlang gevestigd in Rhenen onder de naam Centrum voor Mondzorg Rhenen. De naam is niet veranderd, maar de praktijk is verplaatst naar een nieuw pand dat is opgericht door zorggroep Charim.

Bekijk dit project

Stu dentist - Amsterdam:

In hartje Amsterdam, aan de Nieuwe Doelenstraat 1a-3, recht tegenover Hotel L' Europe, voert eigenaar en oprichter Michiel Allessie de regie over het nieuwe concept "Stu dentist". Voor dit project gingen we de uitdaging aan om zijn praktijk de uitstraling te geven, die past bij dit karakteristiek stukje Amsterdam aan de Amstel.

Bekijk dit project

Tandartspraktijk Oog in Al - Utrecht:

Tandartsen Edwin Tiemessen en Jeroen Dijkhuizen zijn erg tevreden over het werk van interieurdesigner Herman Jacobs uit Deventer, die hun nieuwe vestiging inrichtte in een voormalig schoolgebouw in de Utrechtse wijk Oog in Al, zoals de praktijk ook heet.

Bekijk dit project

Tandartspraktijk Dent2Dent- Hendrik Ido Ambacht:

De tandartspraktijken van Dent2Dent zijn niet alleen functioneel, maar ook mooi ingericht. Een glazen entree, een glaspui die zicht biedt op de met matglas afgeschermde behandelkamers.

Bekijk dit project

Tandartspraktijk Mondzorg de Bilt en ENDO4U - De Bilt:

Martijn van den Bos en zijn vrouw, tandarts Alice van den Bos-Huddleston Slater werken sinds enige tijd samen met collega tandarts-endodontoloog Paul de Groot, in een nieuwe praktijk aan de Burgemeester de Withstraat in De Bilt.

Bekijk dit project

Tandheelkundig centrum Nootdorp - Nootdorp:

Herman Jacobs Design uit Deventer ontwierp een zeer sfeervolle praktijk voor cosmetische tandheelkunde in Nootdorp. Deze praktijk is de vierde in rij die Herman Jacobs Design ontwierp en realiseerde voor deze opdrachtgever.

Bekijk dit project

Tandartspraktijk DentiQ - Eemnes:

Joost Korsten wijst met gepaste trots op het fraaie plafond van de kapel in het voormalige nonnenklooster van Eemnes, waar hij in nauwe samenwerking met Herman Jacobs Design uit Deventer dit jaar zijn praktijk DentiQ Tandartsen heeft ondergebracht.

Bekijk dit project

Tandartspraktijk Cornelis - St. Antonis:

Broer en zus Cornelis verhuisden van Nijmegen naar St. Antonis (Noord-Brabant), waar ze een praktijk in deze aloude vicarie overnamen. Op basis van dit bestaande concept hebben we een hypermoderne praktijk voor ze gerealiseerd, met respect voor traditie en oog voor vernieuwing.

Bekijk dit project

Tandartspraktijk Zeeuw - IJmuiden:

Dit voormalige pand van het Witte Kruis aan de Kennemerlaan in IJmuiden, een gemeentelijk monument in de stijl van de Amsterdamse School, is helemaal in de originele staat gehandhaafd gebleven, met behoud van alle authentieke details.

Bekijk dit project

Tandartspraktijk De Hanze - Zutphen:

Sander Rijkenbarg vond deze plek aan de Coehoornsingel in Zutphen, randje centrum en vrij parkeren voor de deur, geheel gelijkvloers en optimaal toegankelijk.

Bekijk dit project

Tandartspraktijk van de Merwe - Spijkenisse:

Eldert van de Merwe kijkt tevreden terug op de verbouwing van zijn praktijk in Spijkenisse. Hij werkte hiervoor samen met Herman Jacobs Design in Deventer, die graag langs kwam om een en ander te bespreken. Zijn wens was een moderne, representatieve praktijk met een balie erin.

Bekijk dit project

Tandartspraktijk Het Arsenaal - Den Helder:

Waar ooit de kanonnen en andere wapens van de Koninklijke Marine lagen opgeslagen, is nu de nieuwe "werkplaats" van een jonge vrouwelijke tandarts gevestigd. Het verhaal van Het Arsenaal in Den Helder begon op een dentale beurs, waar ze in onze stand met ons in aanraking kwam en onder de indruk raakte van onze ideeën.

Bekijk dit project

Tandartspraktijk Mondzorg - Groesbeek:

Eric Alkemade is hier de tandarts met uitsluitend vrouwelijke collega's en assistentes om zich heen. De opdracht was een sfeervolle wachtkamer en balie te ontwerpen en de praktijk van andere kleuren te voorzien. We hebben gekozen voor paars-lila marmoleum in combinatie met een donkerkersen houten vloer.

Bekijk dit project

Bruins & Visser - Renkum:

Claske Bruins, dochter van een reeds lang gevestigde tandarts te Renkum, is zakelijk geassocieerd met tandarts Peter Visser uit de regio Barendregt, terwijl Claske ook nog part time werkzaam op de afdeling tandheelkunde van de Radboud Universiteit in Nijmegen.

Bekijk dit project

AKPI - Apeldoorn:

Richard Driessen is eigenaar van deze parodontologiepraktijk in Apeldoorn. Hij moest weg uit het plaatselijke ziekenhuis omdat dit binnen afzienbare tijd gesloopt gaat worden. Het pand waarin zijn praktijk nu gevestigd is, dateert van rond de vorige eeuwwisseling, dus begin 1900.

Bekijk dit project

Vink - Montfoort:

Deze tandarts kwam bij ons naar aanleiding van een nieuwsbrief. De opdracht was even duidelijk als dringend: de wachtkamer en de balie waren niet meer naar zijn zin en of we daar wat aan konden doen.

Bekijk dit project

Tandartspraktijk de Kloet - Bennekom:

In ons eigen ontwerp hadden alle kamers rechtstreeks daglicht en kijk eens waar hij ze heeft geplaatst. We hebben overal meer dan voldoende daglicht en het is ook heel mooi gescheiden voor het personeel aan de ene kant en de patiënten aan de andere kant.

Bekijk dit project

Tendens Tandartsen - Amsterdam :

Deze vooruitstrevende en klantvriendelijke praktijk is gevestigd op een markant punt in Amsterdam: het "Byzantium" met uitzicht op het Leidsche plein en uitstekende parkeermogelijkheden in de kelder.

Bekijk dit project

Van der Helm - Ridderkerk:

Tandarts Aad van der Helm verhuisde van zijn te kleine lokatie naar een nieuwe praktijk op de eerste verdieping van een voormalig kantoorpand.

Bekijk dit project

Van de Boon - Katwijk:

Hoewel een liftschacht van de appartementen de ruimte vrijwel in tweeën deelt, wordt dit niet als zodanig ervaren, omdat we er toch een eenheid van hebben weten te maken.

Bekijk dit project

Van der Burg - Drunen:

Tandartsenechtpaar van der Burg stelde terecht hoge eisen aan de inrichting van hun praktijk, nadat deze was verbouwd van een tweekamer- tot een driekamerpraktijk, met toevoeging van een inpandige garage.

Bekijk dit project

Tandartspraktijk "Waleweingaarde" - Apeldoorn:

Vanuit de wachtruimte een directe routing naar drie aaneengesloten behandelkamers, een open pantry en cursusruimte, goede kleedruimtes, eigen toiletten, een kantoor en een extra behandelruimte.

Bekijk dit project

Roer-mondzorg - Herten:

De praktijk bestaat uit drie behandelkamers voor tandheelkunde, twee prothetiekkamers, twee implantologiekamers, een technisch laboratorium en een OPG ruimte.

Bekijk dit project

TandArt - Schagen:

Enkele punten uit de briefing van opdrachtgever Alberto Perez: open structuur, basic inrichting, geen uitgebreide kasten achter de behandelstoel, veel daglicht, vlotte looplijnen en een zo efficient mogelijke werkwijze met een traysysteem en het strawnprincipe.

Bekijk dit project

Wermenbol - Venlo:

In een voormalig bankgebouw is Edgar Wermenbol zijn nieuwe praktijk gestart, met een zeer scherp budget en een enorme kluis als grote dwarsligger.

Bekijk dit project

Tandartsen Centrum - Deventer:

Voorheen waren de vijftien collega's van het Tandartsen Centrum in Deventer gevestigd op drie verschillende lokaties. Tegenwoordig verrichten ze hun werk in een nieuw pand met een oppervlak van zo'n 1.000 m², midden in het centrum van de stad.

Bekijk dit project

Tredente - Ede:

In hun nieuwe praktijk hebben ze vier behandelkamers in gebruik, een centrale sterilisatie, een OPG röntgenruimte en natuurlijk een wachtruimte met de nodige personele vertrekken zoals een pantry, kleedruimtes en eigen kantoor.

Bekijk dit project

Ron Fransman EndoEnZo - Amsterdam:

Praktijk voor endodontie. Fransman wilde een flexibel ontwerp, waarin nieuwe apparatuur moeiteloos ingepast moet kunnen worden.

Bekijk dit project

Tandzorg - Twello :

Tandarts Sjoerd Nieuwland was huurder van een oud herenhuis toen hij de kans kreeg om te verhuizen naar het pand van een dierenartsengroep. Na een grondige verbouwing en uitbreiding beschikt hij nu over vier behandelkamers met daarachter een sterilisatieruimte.

Bekijk dit project

Tandartspraktijk Oscar Bosch - Nijmegen:

Gevestigd aan de Oranjesingel, eens per jaar beter bekend als de Via Gladiola. Een karakteristiek pand met een roerig verleden, verbouwd tot een efficiënte tandartspraktijk, die uiterst strak en modern is ontworpen.

Bekijk dit project

Tandartspraktijk Zandi - Den Haag:

Vroeger was het een winkel in de vorm van een pijpenla, tegenwoordig is er een tandartspraktijk gevestigd, met veel voordelen in de aanbieding.

Bekijk dit project

Yvel - Werkendam:

Saskia Yvel te Werkendam had al een bestaande praktijk in Werkendam, maar toen bekend werd dat er een nieuw gezondheidscentrum gebouwd ging worden heeft zij zich ingeschreven, waarna haar verzoek werd gehonoreerd.

Bekijk dit project

Herman Jacobs Design
Ontwerp en inrichting

Herman Jacobs Design is al meer dan 25 jaar actief in het ontwerpen en inrichten van interieurs voor tandartspraktijken, kantoor- of winkelruimtes. We luisteren naar uw wensen en eisen en vertalen deze in een inspirerende leef- en werkomgeving waarin u en uw medewerkers er optimaal presteren, van het interieur van een tandartspraktijk tot de inrichting van een kantoor- of winkelruimte. De kwaliteit van de routing en de stilering garandeert een perfect evenwicht tussen dagelijks werkplezier en consequente logistiek. Die combinatie, daarin ligt onze kracht.
lees verder...